Obvinenia na talianskeho expremiéra sú nepravdivé: Žena opakovane klamala

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 06:50 • 2 min
Obvinenia na talianskeho expremiéra sú nepravdivé: Žena opakovane klamala

MILÁNO - Maročanka Karima Mahrúgová, známa ako neplnoletá Ruby, s ktorou mal mať údajne sexuálny styk taliansky expremiér Silvio Berlusconi, dnes v súdnej sieni ako svedkyňa priznala, že opakovane klamala vyšetrovateľom, píše tlačová agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Medzičasom 20-ročná mladá žena uviedla, že si niekdajšiu výpoveď, v ktorej informovala, že dostala od Berlusconiho a jeho účtovníka 187.000 eur v hotovosti, jednoducho vymyslela, aby vzbudila rozruch.

Mahrúgová vypovedala ako svedkyňa obhajoby v priebehu týždňa už po druhý raz v procese s troma blízkymi Berlusconiho spolupracovníkmi, ktorí sa zodpovedajú pred súdom z napomáhania prostitúcii.


Práve niekdajší šéfredaktor spravodajskej televíznej relácie TG4 Emilio Fede, bývalý manažér Lele Mora a niekdajšia regionálna politička Nicole Minettiová mali v zmysle žaloby sprostredkúvať Ruby a iné callgirls na ohnivé party v Berlusconiho vile pri Miláne.


Maročanka odpovedala na otázky prokurátora Antonia Sangermana neraz vágne, opakovane tvrdila, že si na konkrétnosti nepamätá. Nezodpovedala tak ani otázku, či istú noc v marci 2010 strávila v Berlusconiho vile sama alebo s inými mladými ženami. Poprela však, že by bola priateľke hovorila o sexe s vtedajším predsedom talianskej vlády.

Tak Ruby, ako aj Silvio Berlusconi opakovane dôrazne popreli sexuálne hry.

V paralelnom procese, v ktorom čelí niekdajší premiér obvineniu zo sexuálneho styku s mladistvou tanečnicou a zneužívania právomocí verejného činiteľa v záujme jej prepustenia na slobodu, žiadala prokuratúra 13. mája pre bývalého predsedu talianskej vlády šesťročný trest väzenia a doživotný zákaz zastávania verejného úradu.

Niet pochybností, že v súčasnosti 76-ročný miliardár a mediálny magnát mal s vtedy neplnoletou Maročankou známou pod menom Ruby sexuálny styk a že dievča z tohto vzťahu profitovalo, uviedla vtedy v Miláne prokurátorka Ida Boccassiniová.

Podľa jej slov nemožno tiež spochybniť, že Karima Mahrúgová bola prostitútka, vzhľadom na to, že mala k dispozícii veľké sumy hotovosti, hoci nemala dobre platenú prácu. "Ťažko veriť, že dievča môže mať vo vrecku tisíc eur", keď o sebe tvrdí, že jej prácou je "rozosmievať hlúpych návštevníkov" klubu, zdôraznila. Telefonické odposluchy a ďalšie dôkazy naznačili, že jej Berlusconi vyplatil vyše 4,5 milióna eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies