Obvineného z vraždy 25-ročnej Andrey vzali do väzby

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 16:33 • 2 min
Obvineného z vraždy 25-ročnej Andrey vzali do väzby

BRATISLAVA - Štyridsaťročného Norberta, ktorý je obvinený z vraždy 25-ročnej predavačky Andrey dnes Okresný súd Bratislava I vzal do väzby.

slovakia

left justify in out

"Súd vzal obvineného do tzv. útekovej a preventívnej väzby, pretože existuje dôvodná obava, že by sa vyhýbal trestnému konaniu alebo utiekol a tiež dôvodná obava, že by pokračoval v trestnej činnosti," povedal pre agentúru SITA hovorca bratislavských súdov Pavol Adamčiak. Rozhodnutie je podľa neho právoplatné, obvinený sa totiž vzdal práva podať sťažnosť.

 

Telo 25-ročnej Bratislavčanky Andrey našli v utorok 12. mája na Betliarskej ulici v bratislavskej Petržalke. Z jej vraždy obvinila polícia vo štvrtok 40-ročného Norberta. Obvinený podľa informácii TV JOJ býva neďaleko miesta činu v Petržalke, odkiaľ aj pochádza. Sexuálny motív jeho brutálneho konania potvrdila aj vykonaná pitva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies