Obšut opäť trénuje so Zvolenom, na skúške český bek Platil

NETKY.SK • 23 Október 2013, 12:29 • 2 min
Obšut opäť trénuje so Zvolenom, na skúške český bek Platil

ZVOLEN - V tíme úradujúceho slovenského hokejového šampióna HKM Zvolen sa opäť pripravuje Jaroslav Obšut, pod Pustým hradom je zároveň na skúške bývalý český reprezentačný bek Jan Platil.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web zvolenského mužstva. "Plašil je u nás na sedemdňovej skúške. Ak presvedčí trénera Šuplera, budeme sa rozprávať o zmluve,“ uviedol generálny manažér HKM Milan Čanky.

Tridsaťročný rodák z Kladna Plašil v tejto sezóne nemá na svojom konte ani jeden súťažný zápas. V minulom ročníku hral v talianskej Pontebbe, predtým aj v najvyššej fínskej súťaži (Tappara Tampere, Lahti Pelicans, Lukko Rauma), nemeckej DEL (Norimberg), českej extralige (Kladno), v Rusku (Čeľabinsk, Chabarovsk, CSKA Moskva) a dve stretnutia absolvoval aj v slovenskom Poprade. Česko reprezentoval na MS 2007 v Moskve. 

Tridsaťsedemročný Jaroslav Obšut v tejto sezóne odohral za Zvolen dva zápasy. S novým trénerom HKM Júliusom Šuplerom spolupracoval v predchádzajúcom súťažnom ročníku v KHL v tíme Donbas Doneck. Obšut opäť trénuje s prvým tímom a čakajú ho rokovania o možnej spolupráci. Zvolenčania majú záujem o jeho dlhodobejšie pôsobenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona