Obscénne gestá a nepríčetný pohľad! Maradona sa znovu predvádzal, po zápase Argentíny skolaboval

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 09:39 • 2 min
Obscénne gestá a nepríčetný pohľad! Maradona sa znovu predvádzal, po zápase Argentíny skolaboval

PETROHRAD - Legendárny argentínsky futbalista Diego Armando Maradona mimoriadne intenzívne prežíval utorňajší duel svojich krajanov v D-skupine majstrovstiev sveta v Rusku (14. júna - 15. júla) proti Nigérii (2:1), ktorý napokon pre "albicelestes" znamenal postup s odretými ušami do osemfinále šampionátu.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatsedemročného rodáka z Lanúsu museli krátko po záverečnom hvizde ošetriť priamo v čestnej lóži petrohradského štadióna Krestovskij, médiá ponúkli zábery, ako jeden z ošetrovateľov meria Maradonovi pulz.

 

"Božského Diega" počas stretnutia pristihli televízne kamery, ako sedí v hľadisku s privretými očami. Vtedy mu však zrejme nič nebolo, pretože po víťaznom góle Marcosa Roja v 86. min búrlivo oslavoval a naokolo ukazoval vztýčené prostredníky. Celkovo počas zápasu ukázal prakticky všetky druhy emócií od úplnej skleslosti až po neskonalú detskú radosť.

Maradona bol účastníkom štyroch svetových šampionátov. V roku 1986 v Mexiku ako kapitán skvelými výkonmi priviedol Argentínu k titulu, o štyri roky neskôr v Taliansku bral s národným tímom striebro. V rokoch 2008 - 2010 bol trénerom argentínskej reprezentácie. Na MS 2010 v JAR podľahol bo štvrťfinále Nemecku (0:4) a to bol začiatok jeho konca ako šéfa lavičky náročného tímu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies