Obsadenie piateho American Horror Story doplnil Max Greenfield

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 14:06 • 2 min
Obsadenie piateho American Horror Story doplnil Max Greenfield

LOS ANGELES - V pripravovanej piatej sezóne hororovej antológie American Horror Story s podtitulom Hotel sa predstaví aj americký herec Max Greenfield. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval režisér, scenárista a producent Ryan Murphy.

slovakia

left justify in out

 "V októbri sa Max Greenfield (tak ako ste ho ešte doteraz nevideli) ubytuje v hoteli, z ktorého už však neodíde," napísal filmár.

 

V piatej sérii American Horror Story, ktorú plánuje americká televízia FX začať vysielať v októbri tohto roka, sa ukážu aj Lady Gaga, Evan Peters, Angela Bassett, Kathy Bates, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Sarah Paulson, Matt Bomer a Cheyenne Jackson. Jessicu Lange, ktorá sa v štyroch sezónach projektu predstavila postupne ako Constance Langdon, sestra Jude Martin, Fiona Goode a Elsa Mars, však diváci a diváčky už v nových častiach neuvidia.

 

Tridsaťštyriročný Max Greenfield je známy najmä ako Schmidt zo seriálu Nové dievča (2011), za účinkovanie v ktorom si vyslúžil po jednej nominácii na Zlatý glóbus a cenu Primetime Emmy. Objavil sa v projekte Veronika Marsová (2004 - 2007) a vlani sa predstavil aj vo filmovom spracovaní seriálu. V rokoch 2007 a 2008 účinkoval v Škaredej Betty (2006 - 2010). Zahral si tiež v drámach Cross Bronx (2004), About Alex (2014) a Hello, My Name Is Doris (2015) či komédii They Came Together (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies