Obsadenie piateho American Horror Story doplnil Evan Peters

NETKY.SK • 26 Apríl 2015, 10:38 • 2 min
Obsadenie piateho American Horror Story doplnil Evan Peters

BRATISLAVA - V pripravovanej piatej sezóne hororovej antológie American Horror Story s podtitulom Hotel si zahrá aj Evan Peters.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval režisér, scenárista a producent Ryan Murphy. "V tejto sezóne bude na vás Evan Peters čakať v izbe číslo 64," napísal na adresu 28-ročného rodáka zo St. Louis, ktorý účinkoval vo všetkých doterajších sériách. V prvej s podtitulom Murder House stvárnil Tatea Langdona, v druhej (Asylum) sa ukázal ako Kit Walker, v tretej (Coven) si zahral Kylea Spencera a vo štvrtej (Freak Show) sa predstavil ako Jimmy Darling.


V piatej sérii American Horror Story, ktorú plánuje americká televízia FX začať vysielať v októbri tohto roka, sa ukážu aj Lady Gaga, Kathy Bates, Wes Bentley, Chloë Sevigny, Sarah Paulson, Matt Bomer a Cheyenne Jackson. Jessicu Lange, ktorá sa v štyroch sezónach projektu predstavila postupne ako Constance Langdon, sestra Jude Martin, Fiona Goode a Elsa Mars, však diváci a diváčky už v nových častiach neuvidia.


Evan Peters je okrem American Horror Story známy napríklad aj zo športovej drámy Bitkári (2008), akčnej komédie Kick-Ass (2010) a tiež ako mutant Quicksilver z komiksovky X-Men: Budúca minulosť (2014).
Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies