Obrovský zvrat v kauze Bezák: Pápež František omilostí bývalého trnavského arcibiskupa!

NETKY.SK • 29 November 2014, 12:27 • 2 min
Obrovský zvrat v kauze Bezák: Pápež František omilostí bývalého trnavského arcibiskupa!

BRATISLAVA - Pápež František rehabilituje trnavského arcibiskupa Róberta Bezáka, ktorého v júli 2012 odvolali zo svojej funkcie.

slovakia

left justify in out

Pre denník Plus jeden deň túto informáciu potvrdil dobre informovaný zdroj z katolíckej cirkvi. Šokujúca správa prichádza v čase, keď väčšina ľudí už prestala veriť tomu, že by pápež Bezáka omilostil.

„Čaká nás zvrat v kauze Bezák. Trnavský arcibiskup bude rehabilitovaný pápežom Františkom. Súčasný pápež má obrovský zmysel pre spravodlivosť a podľa toho bude aj konať,“ povedal zdroj denníka. Podľa neho neexistuje presný časový plán, kedy by k rehabilitácii Bezáka malo prísť, všetko však nasvedčuje tomu, že sa tak stane.

„Veci už sú nejaký čas v pohybe. Pápež je s kauzou oboznámený, ale nedá sa povedať, kedy zasiahne,“ dodáva zdroj. Možnosť, že by sa Bezák dočkal omilostenia a vrátil na Slovensko, potešila aj veriacich v Trnave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona