Obrovský žralok tigrí zmiatol celý internet

NETKY.SK • 12 August 2015, 17:10 • 2 min
Obrovský žralok tigrí zmiatol celý internet

NEW SOUTH WALES – Na sociálnych médiách sa objavili zábery obrovského žraloka tigrieho, ktoré spôsobili sériu odlišných správ vo svetových médiách o tomto impozantnom predátorovi.

slovakia

left justify in out

Ulovený žralok je bezpochyby obrovský, ale to je asi tak všetko čo je o ňom známe. Správy o jeho presnej veľkosti sa totiž líšia a nikto presne nevie, kde bol ulovený alebo kde sa náchadza teraz.

Anglický Mail Online tvrdil, že mal až neuveriteľných šesť metrov...

 

img

Austrálsky Herald Sun písal o skromnejších štyroch metroch...

 

img

A anglické Metro vyzvalo rybárov na modernizáciu plavidla...

 



Čo sa týka miesta ulovenia tohto žraloka, správy hovoria o Seven Mile Beach, Tweed Heads a Byron Bay. Video so žralokom pôvodne zverejnil istý George Brooks, ktorý neskôr povedal, že on tohto predátora nechytil.

K úlovku sa prihlásil istý muž menom Matthew, ktorý tvrdil, že to bol práve on, kto ulovil tohto obrovského žraloka tigrieho potom, ako zaútočil na žraloka kladivohlavého, ktorého už mal uloveného.

Matthew pre Northern Star povedal: "Bojoval som s kladivohlavým žralokom, keď prišiel tento obrovský tigrí a prehltol ho. V takejto situácii sa nemôžete otočiť a odísť, musíte niečo urobiť."

Rybár tvrdí, že obrovského žraloka zobral na miestny rybí trh a nechal si iba obrovskú čeľusť ako suvenír. Avšak austrálske správy tvrdia, že bol odoslaný do Národnej vedeckej agentúry CSIRO na analýzu. To však CSIRO popiera.

Bez ohľadu na to, čo sa s týmto žralokom stalo, musíme uznať, že sa jedná o nádherný a zároveň desivý exemplár, aj keď v mori by vyzeral oveľa lepšie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies