VIDEO Obrovský trapas UEFA: Maskot Super Victor má rovnaké meno ako sexuálna pomôcka

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 19:19 • 2 min
VIDEO Obrovský trapas UEFA: Maskot Super Victor má rovnaké meno ako sexuálna pomôcka

PARÍŽ – Európska futbalová federácia UEFA si poriadne zavarila, keď vyšlo najavo, že maskot Euro 2016 Super Victor, má úplne rovnaké meno ako latexová hračka pre dospelých.

slovakia

left justify in out

Keď si do vyhľadávača zadáte "Super Victor", tak sa na niektorých obrázkoch objaví gigantická čierna sexuálna pomôcka pre dospelých. Je to doslova obrovské, keď to podľa údajov na internete váži až 5,5 kilogramu a vyzerá to ako niečo z filmov o Votrelcoch.

 

img

Je to niečo úplne odlišné od oficiálneho príbehu o maskotovi Euro 2016, ktorý vymysleli organizátori turnaja. Podľa tohto príbehu mal malý chlapec získať superschopnosti, keď našiel magický plášť, kopačky a loptu. Maskot dostal meno Super Victor po hlasovaní na sociálnych sieťach, keď mu konkurovali Driblou a Goalix.

Ak by ste však chceli mať doma aj toho čierneho maskota pre dospelých, tak by vás to stálo necelých 150 eur. Podľa internetových stránok predajcu je Super Victor "práve to, čo potrebujete, aby vás naozaj naplnilo po náročnom dni v kancelárii."

 



UEFA na túto správu reagovala vyhlásením: "Jediné, čo môžeme povedať, je to, že sexuálne pomôcky nie sú produkované UEFA." Sme radi, že sa všetko uviedlo na správnu mieru...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies