Obrovský trapas: Na odovzdávaní Českých levov nevystúpil Jim Carrey, šlo o podvod

NETKY.SK • 23 Február 2015, 09:08 • 2 min
Obrovský trapas: Na odovzdávaní Českých levov nevystúpil Jim Carrey, šlo o podvod

PRAHA - Kanadsko-americký herec Jim Carrey nevystúpil počas sobotňajšieho odovzdávania cien Český lev Českej filmovej a televíznej akadémie (ČFTA).

slovakia

left justify in out

Organizátori podujatia potvrdili, že ich podviedli. "Je mi to ľúto, veľmi sa ospravedlňujem, nebol to úmysel, ale niekoho dokonalá hra, pred ktorou môžem len sňať klobúk," vyjadril sa supervízor galavečera Jan Svěrák.


"Dokonalá komunikácia s domnelou produkciou herca, jeho agentom, prítomnosť sprievodu bodyguardov a tlmočníčky a celá príprava jeho vystúpenia sa konala na profesionálnej úrovni. Nič nenaznačovalo, že by išlo o tak dokonalú lesť. Za prítomnosť falošného Jima sme nezaplatili ani korunu a vlastne sa čudujeme, že niekomu nebolo ľúto peňazí a investoval do celej tejto komédie. Mrzí nás, že sme vás uviedli do omylu, ale nebolo to v zlej vôli. Nikto z nás neklamal, pretože nás dokonale a profesionálne oklamali," uviedli organizátori. "Nemôžeme sa k tomu bližšie vyjadrovať, pretože by sme mohli poškodiť spoločnosť, za ktorú sa podvodníci vydávali. Všetko sa rieši," dodali.


Prítomnosť 53-ročného komika pritom predtým potvrdil samotný Svěrák s tým, že ho publikum v Dvořákovej sieni pražského Rudolfina nespoznalo a považovalo ho za dvojníka. "Bolo to také tajné, že ho nakoniec nikto nespoznal. Okrem toho si diváci jeho najslávnejšiu podobu pamätajú trochu inak," povedal krátko po ceremoniáli.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies