Obrovský trapas Liverpoolu v reklame na ich nové dresy

NETKY.SK • 5 August 2015, 18:45 • 2 min
Obrovský trapas Liverpoolu v reklame na ich nové dresy

LIVERPOOL – Keď nejaký futbalový klub privedie počas letného obdobia viacero posíl, tak je logické, že ich mená použije vo svojej marketingovej kampani na nové dresy. Nie vždy to však dopadne podľa predstáv...

slovakia

left justify in out

Posledným tímom, ktorý si vyrobil poriadnu hanbu je anglický Liverpool. Všetky futbalové kluby by si mali dať pozor, ako sa správne píšu mená ich najnovších posíl, aby sa vyhli podobnému trapasu.

Marketingové oddelenie Liverpoolu zverejnilo obrázok nových dresov na sezónu 2015/16 s menami hráčov Gomeza, Ingsa, Firmina, Bentekeho, Milnera, Clyneho a Bogdena.

 



Na Twitteri sa však okamžite spustila lavína uštipačných komentárov, keďže posledný menovaný sa správne píše Bogdan, Adam Bogdan a prišiel z Boltonu ako náhradný brankár. Len pre istotu, volá sa Adam Bogdan. BOGDAN!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies