Mohutný požiar v Považskej Bystrici: Hasiči zasahujú vo výrobnej hale už viac ako 14 hodín

NETKY.SK • 26 Október 2016, 09:05 • 2 min
Mohutný požiar v Považskej Bystrici: Hasiči zasahujú vo výrobnej hale už viac ako 14 hodín

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Už viac ako 14 hodín bojujú hasiči s požiarom lakovne vo výrobnej hale strojárskej spoločnosti v areáli bývalých Považských strojární v Považskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Mariána Petríka hasiči požiar lokalizovali pred jednou hodinou nadránom, momentálne rozoberajú strechu budovy a likvidujú skryté ohniská.

 

"Na mieste je stále 12 príslušníkov HaZZ z Považskej Bystrice, Púchova a Trenčína so šiestimi zásahovými vozidlami. Hasiči likvidujú skryté lokálne ohniská a rozoberajú strešnú konštrukciu. Tieto práce sú pomerne náročné," doplnil Petrík.

 

Požiar vo výrobnej hale vypukol v utorok (25.10.) pred 19.00 hodinou. Z lakovne sa rozšíril aj na strechu budovy a zasiahol plochu asi 30 x 40 metrov. Pri udalosti zasahovalo 34 hasičov z Považskej Bystrice, Púchova, Trenčína, Dubnice nad Váhom, zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline a dobrovoľní hasiči. Pri požiari nikto neutrpel zranenie, príčiny jeho vzniku vyšetrujú.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies