Obrovský požiar motela v meste Houston: O život prišli najmenej štyria hasiči

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 08:39 • 2 min
Obrovský požiar motela v meste Houston:  O život prišli najmenej štyria hasiči

HOUSTON - Najmenej štyria hasiči prišli v piatok o život pri boji s ohňom, ktorý zachvátil motel a reštauráciu v americkom meste Houston v štáte Texas. Hospitalizovali približne päť ďalších ľudí. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na miestne zdroje.

slovakia

left justify in out

Podľa údajov miestnej radnice a zdravotníckych úradov traja hasiči zomreli na mieste, kým štvrtý podľahol zraneniam po prevoze do nemocnice. Ide o najväčšiu stratu na životoch v 118-ročnej histórii houstonského protipožiarneho útvaru.

Na základe správ z terénu sa možno domnievať, že hasičov pri akcii zavalila padajúca strecha, uviedol Jeff Caynon, prezident Spolku profesionálnych hasičov v Houstone.

Požiar vypukol krátko popoludní miestneho času v reštaurácii a klube v rámci motela, následne sa rýchlo rozšíril do časti budovy, v ktorej sa nachádzal samotný motel. Približne 150 hasičom sa podarilo požiar uhasiť v priebehu asi dvoch hodín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies