Obrovské prekvapenie v Premier League: Novým lídrom je Leicester City!

NETKY.SK • 22 November 2015, 11:00 • 2 min
Obrovské prekvapenie v Premier League: Novým lídrom je Leicester City!

LEICESTER – Keby niekto pred začiatkom aktuálnej sezóny Premier League tvrdil, že po 13.kole bude na jej čele Leicester, tak by bol pravdepodobne za blázna. Je to síce neuveriteľné, ale presne toto sa stalo!

slovakia

left justify in out

V sobotu 21. novembra 2015 sa futbalový tím Leicester City stal lídrom tabuľky Premier League. Líšky prekonali aj tie najdivokejšie očakávania, keď sa im víťazstvom 3-0 v Newcastli podarilo podarilo preskočiť Arsenal a Manchester City.

 


Víťazstvo na štadióne St. James' Park sa však zapíše do histórie aj z iného dôvodu. Dvadsaťosemročný útočník Jamie Vardy sa zapísal do historický kníh, keď sa mu podarilo skórovať už v desiatom ligovom zápase v rade.

Dokáže túto šnúru predĺžiť na 11? Budúci týždeň totiž Leicester nastúpi proti Manchestru United, ktorý má zatiaľ najlepšiu obranu v celej Premier League. V minulej sezóne sa to Vardymu proti United podarilo, keď Leicester fenomenálne otočil zdanlivo stratený zápas. V 57.minúte domáci tím prehrával ešte 1-3, avšak v 83. minúte to už bolo 5-3 a hostia neverili, čo sa to vlastne stalo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies