Obrovské nešťastie v Prahe

NETKY.SK • 15 December 2019, 10:27 • 2 min
Obrovské nešťastie v Prahe

PRAHA - Na farmárskych trhoch na pražskom Kubánskom námestí došlo v sobotu k nešťastiu. Na ročné dieťa v kočíku tam spadol reproduktor. Dieťa skončilo s poranením hlavy v nemocnici na chirurgii. Reproduktor sa pravdepodobne uvoľnil kvôli silnému vetru.

slovakia

left justify in out

Dieťa utrpelo poranenia hlavy

Zhruba ročné dieťa skončilo v Thomayerovej nemocnici na chirurgii po tom, čo na neho v kočíku na farmárskych trhoch spadol reproduktor. Dieťatko utrpelo poranenia hlavy. Podľa polície sa na kočík s dieťaťom prevrátil reproduktor krátko popoludní, uviedol portál extra.cz.

 

img

 

"Na mieste bola ako prvá hliadka mestskej polície. My to ako polícia tiež evidujeme," potvrdila televízii Nova policajná hovorkyňa Violeta Siřišťová. Reproduktor sa uvoľnil pravdepodobne pod nátlakom silného vetra.

 

Išlo o nešťastnú náhodu?

Zatiaľ nie je jasné, či bude polícia prípad ďalej vyšetrovať. Zdá sa, že išlo o nešťastnú náhodu. Hovorkyňa záchranky Jana Poštová potvrdila, že dieťa bolo prevezené s úrazom hlavy na chirurgiu do Thomayerovej nemocnice.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies