Obrovská tragédia v rodine niekdajšieho slovenského reprezentanta, prišiel o trojročného syna!

NETKY.SK • 11 Máj 2018, 10:30 • 2 min
Obrovská tragédia v rodine niekdajšieho slovenského reprezentanta, prišiel o trojročného syna!

PRAHA – Ťažko opísateľné chvíle momentálne prežíva futbalový brankár Kamil Čontofalský, 39-ročný Košičan zažiaril v drese slávnych pražských klubov Slavia a Bohemians. V slovenskej reprezentácii má na konte 34 štartov a pôsobil aj v Petrohrade. Cez víkend prišiel o jediného syna Kamila († 3). Chlapček sa mal údajne utopiť v bazéne pri rodinnom dome.

slovakia

left justify in out

Po konci futbalovej kariéry si Čontofalský užíval spokojný život. Minulý víkend bol vo svojom dome v Prahe Říčanoch, kde sa venoval svojim dcéram z prvého manželstva a aj trojročnému synovi Kamilovi. Práve so svojim chlapčekom sa hral pri bazéne. Na chvíľu ho však stratil zo zorného poľa a malý chlapec spadol do vody a utopil sa.

 

"Momentálne sa cítim strašne. Nie je mi vôbec dobre. Nehnevajte sa, prosím, ale nebudem sa k tomu momentálne vôbec vyjadrovať. Ďakujem za pochopenie," uviedol zdrvený Čontofalský.

 

"Kamil bol v ten deň so svojimi dcérami, ktorým sa tiež venoval. V tej chvíli jedol šalát a nejakým nedopatrením sa to bohužiaľ stalo. Je to obrovské nešťastie," prezradil Čontofalského priateľ Radek, u ktorého niekdajší slovenský reprezentačný brankár teraz býva. S manželkou Klárou pochovajú syna v pondelok.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies