Obrovská príležitosť pre fanúšikov hier je späť. Turnaj Red Bull Ultimátny Hráč začne o pár dní

NETKY.SK • 5 Február 2021, 13:59 • 2 min
Obrovská príležitosť pre fanúšikov hier je späť. Turnaj Red Bull Ultimátny Hráč začne o pár dní

BRATISLAVA - Turnaj Red Bull Ultimátny Hráč je späť aj piatykrát. Najuniverzálnejší hráči môžú získať ťažko dostupný Play Station 5, no aj zásobu nápojov Red Bull na celý rok.

slovakia

left justify in out

Trénuješ už na 17 dní nabitých online turnajami v piatich obľúbených online hrách? Turnaj Red Bull Ultimátny Hráč sa pripravuje už na jeho piate vydanie, v ktorom bude opäť hľadať tých najuniverzálnejších hráčov z Česka a Slovenska. Ak si myslíš, že sú tvoje zručnosti na úrovni, kedy sa môžeš rovnať len s najlepšími, neváhaj sa registrovať na tomto odkaze. Okrem pitného režimu, merchu Red Bull Ultimátny Hráč, či konzoly PlayStation5 môžeš získať aj kopu skúseností a zažiješ kopec zábavy.

 

img

 

Čo ťa čaká?

Turnaj sa začína v utorok 23. februára, kedy to celé naplno odpáli. Podobne ako minulý rok, Red Bull Ultimátny Hráč odštartuje strategickou mobilnou hrou Clash Royale, kde hráči predvedú ich skills s najaktuálnejšími hernými deckmi. Druhého marca príde na rad najpopulárnejší športový simulátor FIFA21, kde sa hráči presunú na najznámejšie štadióny po celom svete. Treťou hrou môžu svoje zručnosti predviesť aj fanúšikovia taktickej strieľačky Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), ktoré sa na turnaji začne hrať 9. marca. Čo by to bolo za herný turnaj, keby na ňom chýba herná legenda medzi hrami League of Legends? Kolotoč online turnajov uzatvára od 23. marca športová mobilná hra Bike Unchained 2. Turnaje môžete sledovať online a o streaming sa postarajú Mishkin, Seron, Blade, Xnapy a Jirka Král.

 

Viac o hernom päťboji, pravidlá, rozpis turnajov a registráciu nájdete na tomto odkaze.

 

 

 

Dôležité je len jedno: zvížaziť

Na hráčov zo všetkých kútov Slovenska a Česka čaká päť samostatných online turnajov, z ktorých každý bude mať aj svojich ocenených víťazov. Red Bull Ultimátny Hráč prebehne systémom jeden proti jednému a v každej hre (okrem Bike Unchained 2) budú dve online kvalifikácie, z ktorých do finálového turnaja postúpi 16 najlepších hráčovUniverzálni gameri, ktorí sa zúčastnia dvoch a viac turnajov, budú zaradení aj do Ultimátneho rebríčka. Offline finále bude 3. apríla 2021 v Prahe a postúpi naň TOP 8 hráčov,

 

 

Nadupané ceny môže získať každý

Najlepší hráči zabojujú nielen o zásobu energie na celý rok a merchandise Red Bull Ultimátny Hráč, ale aj o výlet pre dve osoby na preteky F1, Sony PlayStation 5, Wolt kredity, ceny od Logitechpoukazy na nákup od progamingshop.skŠancu vyhrať novú, ťažko dostupnú konzolu PlayStation 5 a ďalšie skvelé herné zariadenia máš aj v prípade, že sa do turnaja nezapojíš. Do 31. marca 2021 bude na webe redbull.sk/sutaz prebiehať súťaž o skutočne lákavé ceny. Postačí registrácia a správne zodpovedanie otázok týkajúcich sa turnaja Red Bull Ultimátny Hráč a ste v hre aj vy. Veľa šťastia!

 

Viac o hernom päťboji, pravidlá, rozpis turnajov a registráciu nájdete na tomto odkaze.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies