FOTO Smutný obraz budúcnosti? Japonec žije s erotickou bábikou, nahradila mu rodinu

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 18:00 • 2 min
FOTO Smutný obraz budúcnosti? Japonec žije s erotickou bábikou, nahradila mu rodinu

TOKIO – Japonec Senji Nakajima žije s erotickou bábikou a tvrdí, že je pre neho viac ako iba obyčajná sexuálna hračka.

slovakia

left justify in out

Bábika menom Saori je životnej veľkosti a Nakajima s ňou býva vo svojom byte v Tokiu. Obchodník, ktorý je ženatý a má dve deti, žije kvôli práci mimo domova. Aby zmiernil obrovskú osamelosť, pred šiestimi rokmi si zaobstaral Saori.

 

img

 

Nakajima (61) si vo svojom „druhom živote“ predstavuje, že bábika je jeho prvá priateľka a spočiatku ju používal najmä ako sexuálnu hračku pre vyplnenie samoty.

 

O niekoľko mesiacov neskôr v nej však odhalil originálnu osobnosť a stala sa pre neho viac ako len umelou bábikou. "Nikdy ma nezradí, nejde po peniazoch. Som unavený z moderných ľudí. Sú bez srdca,“ povedal Nakajima.

 

img

 

"Je pre mňa viac ako bábika, nie je to len silikónová guma. Potrebuje veľa starostlivosti, ale stále je mojou ideálnou partnerkou, ktorá so mnou zdieľa vzácne okamihy a obohacuje môj život," vysvetlil.

 

Podľa internetovej stránky Maxim.com, sú japonské erotické bábiky výrazne rastúcim priemyslom. Spoločnosť Orient Industry vyrába jedny z dosiaľ najviac „živých“ bábik, ktoré si kupujúci môžu prispôsobiť podľa potreby a stoja približne 10 000 dolárov.

 

Tieto kontroverzné výtvory sú k dispozícii z rôznych materiálov, môžu mať napríklad ohybatelné končatiny (alebo odnímateľné) a niektoré majú dokonca mlieko.

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona