Obranca Václav Čížek smeruje z B. Bystrice do Nových Zámkov

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 09:44 • 2 min
Obranca Václav Čížek smeruje z B. Bystrice do Nových Zámkov

NOVÉ ZÁMKY - Vedenie nováčika Tipsport ligy HC Nové Zámky pokračuje v zbrojení na novú sezónu. Do zadných radov novozámockého klubu prichádza 26-ročný český obranca Václav Čížek, ktorý v uplynulých dvoch sezónach pôsobil v Banskej Bystrici. O angažovaní dvojnásobného vicemajstra najvyššej slovenskej súťaže informoval novozámocký klub na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Václav Čížek bude v Nových Zámkoch opäť zverencom hlavného trénera Miroslava Chudého, pod ktorým hrával aj v Banskej Bystrici. „Sme radi, že sa nám podarilo posilniť obranné rady. Do nášho mužstva prichádza hokejista, ktorý si zahral v uplynulom ročníku Tipsport ligy finále v drese Banskej Bystrice. Václav Čížek je solídny obranca, ktorý nám pomôže v defenzívnej činnosti. Veríme, že bude platným hráčom," uviedol na oficiálnej klubovej stránke športový manažér klubu Ján Chovan. V Nových Zámkoch nebude pokračovať obranca Martin Baron ani brankár Matej Kristín, ktorých novým pôsobiskom je francúzsky druholigový klub Diables Rouges de Briançon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona