Obranca Ťutin počas výluky hráčom Atlantu Mytišči

NETKY.SK • 14 November 2012, 15:24 • 2 min
Obranca Ťutin počas výluky hráčom Atlantu Mytišči

Obranca Ťutin počas výluky hráčom Atlantu Mytišči - Hokej Ruský hokejista a kmeňový hráč klubu zámorskej NHL Columbus Blue Jackets Fiodor Ťutin bude počas výluky v profilige účinkovať v tíme Atlant Mytišči. Informoval o tom klubový web účastníka KHL.

slovakia

left justify in out

img

Ruský hokejista a kmeňový hráč klubu zámorskej NHL Columbus Blue Jackets Fiodor Ťutin bude počas výluky v profilige účinkovať v tíme Atlant Mytišči. Informoval o tom klubový web účastníka KHL.
      Dvadsaťdeväťročný obranca sa v utorok pripojil k svojmu novému mužstvu, pričom trénoval po boku obrancu Ivana Višnevského s trojicou útočníkov Nikolaj Žerdev, Andreas Engqvist, Jonas Andersson. Hneď po prvom tréningu tréner Atlantu Alexander Smirnov skonštatoval, že je pripravený nastúpiť na stredajší súboj so SKA Petrohrad.
      Ťutin v minulej sezóne odohral za Columbus 66 zápasov s bilanciou 26 bodov (5+21). V NHL má za sebou 582 zápasov vrátane play off s bilanciou 185 bodov (42+143). V drafte NHL si ho v roku 2001 vybral New York Rangers v 2. kole zo 40. miesta. S ruskou reprezentáciou sa stal v roku 2008 majstrom sveta, na svojom konte má tiež štarty na ZOH 2006 a 2010.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies