Obranca Ťavoda sa vracia do Žiliny

NETKY.SK • 16 Február 2017, 08:54 • 2 min
Obranca Ťavoda sa vracia do Žiliny

ŽILINA - Vedenie tipsportligového klubu MsHK Žilina využilo posledné hodiny prestupového obdobia na posilnenie zadných radov A-mužstva.

slovakia

left justify in out

Pod Dubeň sa vracia 26-ročný obranca Ján Ťavoda, ktorý v aktuálnej sezóne pôsobil v Banskej Bystrici. Žilinský klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

 

Ťavoda odohral za Banskú Bystricu 30 zápasov, v ktorých získal 3 kanadské body za asistencie. Robustný obranca v Žiline pôsobil v druhej polovici minulej sezóny. Za "vlkov" vtedy odohral 25 zápasov v základnej časti, ďalšie 3 pridal v play off. V najvyššej slovenskej súťaži pôsobil aj v Poprade a najmä v rodnom Zvolene, za ktorý odohral väčšinu z takmer 300 zápasov. Ťavoda je pre Žilinu treťou februárovou posilou v zadných radoch. Vedenie MsHK nedávno angažovalo aj Tomáša Bokroša a výmenou s HC Nové Zámky získalo Václava Čížeka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona