Obranca Stehlík ide na skúšku do fínskej Hämeenlinny

NETKY.SK • 24 Október 2016, 14:46 • 2 min
Obranca Stehlík ide na skúšku do fínskej Hämeenlinny

HÄMEENLINNA - Slovenský hokejový obranca Richard Stehlík absolvuje trojtýždňovú skúšku v klube najvyššej fínskej súťaže HPK Hämeenlinna.

slovakia

left justify in out

Skúsený hokejista začal aktuálnu sezónu v tipsportligovom Liptovskom Mikuláši, za ktorý odohral deväť zápasov. Fínsky klub informoval o skúške slovenského hokejistu na svojej oficiálnej stránke.

 

V najvyššej slovenskej súťaži strelil jeden gól a úspešnému vstupu Liptákov do sezóny pomohol aj šiestimi plusovými bodmi. "Očakávame, že Richard prinesie do našej mladej obrany svoje veľké skúsenosti," uviedol na klubovej stránke prezident HPK Antti Toivanen.

 

Stehlík už pôsobil v rôznych európskych ligách, pôsobenie vo Fínsku však bude pre neho premiérové. V rovnakom klube účinkuje aj slovenský hokejový útočník Filip Krivošík, ktorý vo veku 17 rokov čaká na príležitosť v A-mužstve Hämeenlinny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies