Obranca Sevilly Carrico s dištancom na štyri pohárové zápasy

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 11:34 • 2 min
Obranca Sevilly Carrico s dištancom na štyri pohárové zápasy

SEVILLA - Futbalový obranca Daniel Carrico si nezahrá v najbližších štyroch zápasoch španielskeho klubu FC Sevilla v domácich pohároch za homofóbne inzultácie rozhodcu Carlosa del Cerra Grandeho počas finále Copa del Rey proti FC Barcelona (0:2 po predĺžení).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Portugalčan dostal v záverečných fázach duelu červenú kartu, najprv videl žlté napomenutie po faule na Lionela Messiho a krátko nato aj druhé za adresovanie homofóbnych urážok hlavnému arbitrovi. Carrico vynechá v novej sezóne obidve stretnutia Španielskeho superpohára a potom aj ďalšie dva zápasy Copa del Rey.

 

Vo finále videli červenú kartu aj Barcelončan Javier Mascherano a Sevillčan Éver Banega, obaja dostali dištanc na jeden duel. Za žlté karty dostali stop na jedno stretnutie aj Andrés Iniesta (Barcelona), Adil Rami a Grzegorz Krychowiak (obaja Sevilla). Informoval portál Four Four Two.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies