Obranca Rojo definitívne do Manchestru United

NETKY.SK • 21 August 2014, 08:48 • 2 min
Obranca Rojo definitívne do Manchestru United

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester United skompletizoval v stredu príchod obrancu Marcosa Roja zo Sportingu Lisabon za 20 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Opačným smerom odchádza na ročné hosťovanie Nani. "Premier League je najvzrušujúcejšia liga na svete. Možnosť zahrať si v najväčšom svetovom klube je pre mňa ako sen," uviedol 24-ročný Argentínčan.

 

Rojo sa so Sportingom nerozišiel v dobrom. Aby si vynútil súhlas s prestupom do United, odmietol minulý týždeň v utorok trénovať, za čo ho portugalský klub potrestal nezaradením do zostavy pre otvárací zápas novej sezóny najvyššej domácej súťaže. Hráč sa napokon ospravedlnil a celú záležitosť označil za nedorozumenie. Teraz prichádza k "červeným diablom", ktorí v úvodnom kole najvyššej anglickej súťaže doma nečakane zakopli so Swansea City 1:2. "Marcos je veľmi talentovaný obranca. Má zručnosti, fyzickú silu a schopnosť učiť sa. Vyšiel mu svetový šampionát a odohral niekoľko rokov v Európe. Môže hrať stopéra alebo ľavého obrancu. Je to veľmi dobrý doplnok do nášho tímu," charakterizoval Roja tréner 20-násobného anglického šampióna Louis van Gaal. Argentínčan hral v Sportingu väčšinou na poste stopéra, na šampionáte v Brazílii operoval na ľavej strane defenzívy. 

 

Portugalský krídelník Nani sa vracia do klubu, z ktorého v roku 2007 prestúpil do Manchestru United. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies