Obranca Realu i španielskej reprezentácie Carvajal si zranil členok

NETKY.SK • 5 Október 2015, 17:58 • 2 min
Obranca Realu i španielskej reprezentácie Carvajal si zranil členok

MADRID - Obrancovia Dani Carvajal a Inigo Martinez i stredopoliar Bruno Soriano vypadli z kádra futbalovej reprezentácie Španielska na záverečné dva duely kvalifikácie EURO 2016 proti Luxembursku a Ukrajine.

slovakia

left justify in out

Namiesto nich do tímu prišli Mario Gaspar z Villarrealu a dvojica z Athletica Bilbao Xabier Etxeita a Mikel San Jose.

 

Carvajal z Realu Madrid si pri víkendovej ligovej remíze 1:1 v mestskom derby s Atleticom poranil členok na pravej nohe. Zadák Realu Sociedad San Sebastian Martinez má zasa problémy so svalom na ľavom stehne a stredopoliara Villarrealu Soriana vyradilo zranenie kolena. V strede poľa budú chýbať koučovi Vicentemu del Bosquemu pre zranenia aj Andres Iniesta a Koke, pripomenula agentúra DPA.

 

Španieli sú blízko k definitíve postupu z C-skupiny, na ktorej čele majú dvojbodový náskok pred Slovenskom. V piatok v meste Logroňo hostia Luxembursko, o tri dni neskôr sa predstavia v Kyjeve proti domácej Ukrajine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies