Obranca Ramón z AS Trenčín do dánskeho Nordsjaelandu

NETKY.SK • 6 August 2015, 10:26 • 2 min
Obranca Ramón z AS Trenčín do dánskeho Nordsjaelandu

TRENČÍN - Košiar trénera fortunaligového tímu AS Trenčín Martina Ševelu opúšťa prvá "ovečka". Ako referuje oficiálny web úradujúceho šampióna SR, obranca Ramón Rodríguez da Silva prestúpil do dánskeho mužstva FC Nordsjaeland.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Brazílčan prišiel do Trenčína v zimnej prestávke sezóny 2011/2012, no s klubom podpísal kontrakt až v lete 2012. V októbri 2014 predĺžil zmluvu do konca ročníka 2015/2016. Na mládežníckej úrovni hral v Európe za holandský Alkmaar, v rovnakom klube pôsobil aj medzi seniormi a krátko aj v brazílskom mužstve Itabuna Esporte Clube. V aktuálnej sezóne absolvoval za Trenčanov všetky tri fortunaligového stretnutia, celkovo ich má na svojom konte 76 a dosiahol v nich jeden gól. "Člen jedenástky roka uplynulého ročníka Fortuna ligy odcestoval na sever Európy v utorok popoludní a už počas víkendu by sa mal predstaviť v drese svojho nového klubu proti FC Kodaň," referuje oficiálny web AS Trenčín.


"Pripravený je ďalší z chlapcov, ktorí čakajú na svoju šancu. Na post stopéra je k dispozícii líder tímu Peter Kleščík. Bude záležať len na ňom, ako sa chopí príležitosti. Dvere do základnej jedenástky má otvorené každý. Vyskúšali sme si aj Skovajsu. Z dorastu prichádza Šalata. Hoci potrebuje čas, aby sa zžil s tímom, fyzické a futbalové dispozície má zaujímavé," povedal tréner Martin Ševela.


Brazílčan mal pred príchodom do Trenčína zdravotné problémy s kolenom. "Vedeli sme o tom. Trvalo to chvíľu, pokiaľ sa dal do poriadku. Hoci ho postihli výkonnostné výkyvy, svojím bojovným srdcom všetko prekonal. Na ihrisku urobil vždy maximum pre úspech tímu," doplnil Ševela pre astrencin.sk.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies