Obranca Rais zostáva v Piešťanoch, na skúške Klempa, trio nepresvedčilo

NETKY.SK • 14 August 2014, 14:24 • 2 min
Obranca Rais zostáva v Piešťanoch, na skúške Klempa, trio nepresvedčilo

PIEŠŤANY - V hokejovom extraligovom klube ŠHK 37 Piešťany by mal aj v nasledujúcej sezóne pôsobiť obranca Matúš Rais.

slovakia

left justify in out

Nitriansky rodák, ktorý prišiel do kúpeľného mesta v polovici minulej sezóny, absolvoval v uplynulých dňoch skúšku v kazašskom tíme Sarjarka Karaganda (VHL), no miesto si v ňom nevybojoval.
     

"Angažmán v kazašskej Karagande mi nevyšiel. Bola tam silná konkurencia, vyberalo sa z veľkého množstva hráčov a do základného kádra som sa nepresadil. Bol som dohodnutý s pánom Lušňákom (prezidentom klubu, pozn. red.), že keby mi to nevyšlo, tak sa rád vrátim do Piešťan," povedal Rais pre internetovú stránku ŠHK 37.
     

Dvadsaťtriročný zadák nazbieral v minulej extraligovej sezóne v dresoch Nitry a Piešťan dokopy tri góly a šesť asistencií v 51 zápasoch. Na turnaj Mountfield Cup v Martine ešte s mužstvom nepocestuje, k tímu by sa mal pripojiť až v pondelok 18. augusta.
     

V kádri "havranov" nastali pred martinským turnajom viaceré zmeny. Trénerov Romana Sýkoru a Jozefa Krišáka o svojich schopnostiach nepresvedčilo trio Peter Gula, Filip Martinec a Jakub Makovský a s mužstvom sa už pripravovať nebudú. Naopak na skúšku prichádza do ŠHK 37 30-ročný útočník Tomáš Klempa. Piešťanský odchovanec a bývalý mládežnícky reprezentant SR pôsobil viac ako desať rokov v nižších zámorských súťažiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona