Obranca Pecha na skúške v Španielsku zrejme uspeje aj zotrvá

NETKY.SK • 4 November 2016, 18:08 • 2 min
Obranca Pecha na skúške v Španielsku zrejme uspeje aj zotrvá

TORREVIEJA - Slovenský futbalový obranca Ivan Pecha absolvoval skúšku v španielskom štvrtoligovom klube CD Torrevieja, v tomto mužstve pravdepodobne aj zotrvá.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom web diarioinformacion.com, ktorý dodáva, že klub mu už zabezpečuje ubytovanie, pretože jeho angažovanie je prakticky hotovou vecou. Torrevieje patrí v regionálnej súťaži po 13. kole predposledné 20. miesto v tabuľke, vybojovala 7 bodov.

Pecha naposledy pôsobil v poľskom štvrtoligovom klube Motor Lublin. Tridsaťročný bratislavský rodák, ktorý prišiel do Lublinu v auguste, odohral v drese Motora len dva ligové zápasy, raz sa predstavil v národnej pohárovej súťaži. Pecha v minulosti hrával aj za Senec, BATE Borisov, Neman Grodno, Ravan Baku, Ceahlaul Piatra Neamt, FK Liepaja, Otelul Galati a Levadiu Tallinn.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies