Obranca Pavol Staňo odchádza z Termalice Nieciecza

NETKY.SK • 30 Január 2017, 15:39 • 2 min
Obranca Pavol Staňo odchádza z Termalice Nieciecza

NIECIECZA - Slovenský futbalový obranca Pavol Staňo nedohrá túto sezónu v klube najvyššej poľskej súťaže Termalica Bruk-Bet Nieciecza. Podľa oficiálnej stránky štvrtého najlepšieho tímu jesennej časti Ekstraklasy 2016/17 sa obe strany rozišli po vzájomnej dohode.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný stopér prestúpil do Niecieczy v auguste 2015, v jej drese nastúpil na 26 zápasov a strelil jeden gól s historickým nádychom. Pre Termalicu bol prvý v najvyššej súťaži, padol do siete Zaglebia Lubin v 4. kole ročníka 2015/16 a znamenal prvé víťazstvo - 1:0.

 

Pavol Staňo (nar. 29. septembra 1977) pôsobí v Poľsku od roku 2007. Postupne hrával za Poloniu Bytom, Jagielloniu Bialystok, Koronu Kielce a Podbeskidzie Bielsko-Biala. V novembri minulého kalendárneho roka sa postaral o výnimočný rekord v rámci Ekstraklasy. V súboji 15. kola s Koronou Kielce (1:3) si pripísal už 243. štart v súťaži a prekonal dovtedajšie maximum Srba Aleksandara Vukoviča (242). Odvtedy však už ďalší nepridal.


Súčasťou kádra Termalica Bruk-Bet Nieciecza sú naďalej ďalší Slováci Roman Gergel, Patrik Mišák, Dalibor Peva, Dávid Guba a Samuel Štefánik.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona