Obranca Marseille Dória: Tomáš je vynikajúci hráč,celý tím stojí za ním

NETKY.SK • 26 September 2016, 13:27 • 2 min
Obranca Marseille Dória: Tomáš je vynikajúci hráč,celý tím stojí za ním

MARSEILLE - Na slovenského futbalového obrancu v službách francúzskeho klubu Olympique Marseille Tomáša Hubočana sa v priebehu minulého týždňa zniesla veľká kritika po tom, ako v dueli na pôde Stade Rennes (2:3) "lietal" v dvoch góloch súpera.

slovakia

left justify in out

Tréner Marseille Franck Passi sa rozhodol niečo zmeniť a v nedeľňajšom dueli 7. kola tamojšej najvyššej súťaže Ligue 1 proti FC Nantes (2:1) posadil 31-ročného rodáka zo Žiliny na lavičku náhradníkov. Hubočan zasiahol do duelu až v 85. min, keď domáci potrebovali posilniť defenzívu a ubrániť cenný triumf.

 

"Tomáš je vynikajúci hráč a keď nabudúce dostane šancu, som si istý, že nás o tom presvedčí. Celé mužstvo stojí za ním," vyhlásil pre portál footmarseille.com Brazílčan Dória, ktorý s Hubočanom v úvode sezóny nastupoval v strede obrany Olympique.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies