Obranca Leicesteru Simpson: Môžeme vyhrať aj bez Vardyho

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 12:45 • 2 min
Obranca Leicesteru Simpson: Môžeme vyhrať aj bez Vardyho

LEICESTER - Líder anglickej futbalovej Premier League Leicester City môže získať titul v nedeľu na ihrisku Manchestru United aj bez jednej zo svojich najväčších hviezd Jamieho Vardyho.

slovakia

left justify in out

Vyhlásil to obranca "líšok" Danny Simpson. Anglická futbalová asociácia (FA) predĺžila 29-ročnému Vardymu štandardný jednozápasový dištanc za červenú kartu o stopku na ďalšie stretnutie pre nevhodnú reakciu voči rozhodcovi Jonathanovi Mossovi po vylúčení v zápase s West Hamom United (2:2). Zakončovateľ tiež musí zaplatiť pokutu 10-tisíc libier. Vardy chýbal už uplynulú sobotu v dueli proti Swansea, ktorý Leicester vyhral vysoko 4:0.

 

Ak chcú zverenci Claudia Ranieriho oslavovať už v nedeľu, musia na Old Trafforde v Manchestri zdolať domáci United. "Myslím si, že sme v zápase so Swansea poslali správu každému, kto sa o nás vyjadril v negatívnom duchu. Máme hráčov, ktorí prídu na ihrisko a podajú dobrý výkon. Proti Swansea bol mužom duelu Leo Ulloa, excelentný bol aj Jeff Schlupp. Všetko je to o tíme, na Old Trafforde pôjde pre nás o veľký zápas. Chceme si ho užiť a získať tri body," povedal Simpson. Informoval portál Sky Sports.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies