Obranca Klingberg bude chýbať Dallasu minimálne štyri týždne

NETKY.SK • 10 November 2018, 10:23 • 2 min
Obranca Klingberg bude chýbať Dallasu minimálne štyri týždne

DALLAS - Švédsky hokejový obranca John Klingberg podstúpil v piatok operáciu ruky, ktorú si zranil vo štvrtkovom zápase zámorskej NHL pri blokovaní strely.

slovakia

left justify in out

Produktívny bek bude chýbať Dallasu Stars minimálne štyri týždne a vedenie amerického klubu ihneď povolalo z farmy náhradu v podobe Joela Hanleyho. Informáciu priniesol oficiálny web profiligy.

Dvadsaťšesťročný rodák z Göteborgu patrí medzi lídrov tímu a plní úlohu asistenta kapitána. V doterajších 16 zápasoch aktuálnej sezóny dosiahol 13 kanadských bodov (5+8) a jeho pozíciu v prvej presilovkovej formácii by mal zaujať fínsky mladík Miro Heiskanen.

 

"Je preňho šanca ukázať, že nie je len obyčajným hráčom NHL, ale hokejistom, s ktorým sa v súťaži naplno počíta," povedal o Heiskanenovi hlavný tréner Dallasu Jim Montgomery.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies