Obranca Jagielka pre zranenie nepomôže Anglicku proti Malťanom a Slovincom

NETKY.SK • 7 Október 2016, 14:10 • 2 min
Obranca Jagielka pre zranenie nepomôže Anglicku proti Malťanom a Slovincom

LONDÝN - Dočasný tréner anglickej futbalovej reprezentácie Gareth Southgate sa musí zaobísť bez obrancu Phila Jagielku v sobotňajšom zápase proti Malte (o 18.00 h v Londýne) a utorkovom dueli proti Slovinsku (o 20.45 h v Ľubľane) v rámci "slovenskej" F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska. Skúseného zadáka FC Everton eliminovalo zranenie, informuje o tom verifikované twitterové konto anglického národného tímu.

slovakia

left justify in out

Angličania sú po prvom kole s troma bodmi za trnavské víťazstvo 1:0 nad Slovákmi na 2. priečke F-skupiny o skóre za Škótmi, ktorí zvíťazili na Malte 5:1. Po jednom bode majú Litva a Slovinsko, vo vzájomnom súboji vo Vilniuse remizovali 2:2. Gareth Southgate minulý týždeň prevzal taktovku na október a november po odstúpení Sama Allardycea.


Aktualizovaná nominácia anglickej futbalovej reprezentácie na zápasy proti Malte (8. októbra o 18.00 h v Londýne) a Slovinsku (11. októbra o 20.45 h v Ľubľane) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska:


Brankári: Fraser Forster (FC Southampton), Joe Hart (FC Turín/Tal.), Tom Heaton (Burnley)


Obrancovia: Ryan Bertrand (FC Southampton), Gary Cahill (FC Chelsea), Michael Keane (FC Burnley), Danny Rose, Kyle Walker (obaja Tottenham Hotspur), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Manchester City)


Stredopoliari: Eric Dier, Dele Alli (obaja Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (FC Liverpool), Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott (obaja FC Arsenal), Michail Antonio (West Ham United), Jesse Lingard, Wayne Rooney (obaja Manchester United), Andros Townsend (Crystal Palace)


Útočníci: Marcus Rashford (Manchester United), Daniel Sturridge (FC Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies