Obranca Interu Zanetti potvrdil, že po sezóne ukončí kariéru

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 18:50 • 2 min
Obranca Interu Zanetti potvrdil, že po sezóne ukončí kariéru

MILÁNO - Futbalista Interu Miláno Javier Zanetti po sezóne ukončí kariéru. Argentínsky obranca to potvrdil v rozhovore pre denník La Nacion z Buenos Aires.

slovakia

left justify in out

"Cítim, že prišiel ten správny moment," uviedol 40-ročný Zanetti, ktorý za milánsky klub odohral počas devätnástich sezón viac ako 850 zápasov. "Futbal mi dal veľmi veľa a ja som si to užíval."
     

Do Interu prišiel v roku 1995, o štyri roky neskôr sa stal kapitánom tímu. V počte štartov v talianskej Serie A je na druhom mieste za Paolom Maldinim. Počas svojej kariéry získal päť ligových titulov a v roku 2010 pomohol tímu k zisku trofeje v Lige majstrov.
     

V drese Argentíny nazbieral spolu 145 štartov, ale kontroverzne chýbal v nominácii na MS 2006 a 2010. Vlani utrpel nepríjemné zranenie achilovky a v tejto sezóne tak za Inter nastúpil iba na desať stretnutí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies