Obranca Daniel Alves oznámil, že v Juventuse skončil, mal by zamieriť do Manchestru City

NETKY.SK • 28 Jún 2017, 16:27 • 2 min
Obranca Daniel Alves oznámil, že v Juventuse skončil, mal by zamieriť do Manchestru City

LONDÝN - Brazílsky futbalista Dani Alves (34) po ročnom pôsobení v talianskom klube Juventus Turín opúšťa káder talianskeho majstra. Pravý obranca odchod potvrdil prostredníctvom svojho instagramového konta. Hráč je spájaný s anglickým klubom Manchester City, ktorý by ho mal vykúpiť zo zmluvy.

slovakia

left justify in out

"Dnešným dňom sa profesionálny vzťah končí. Vezmem si sebou všetkých tých, ktorí s láskou a pravým srdcom robia z Juve skvelý klub," napísal na instagrame Brazílčan, ktorý sa k turínskemu klubu pripojil vlani v lete z FC Barcelona. Na novom pôsobisku vtedy podpísal dvojročnú zmluvu s ročnou opciou.

"Chcem sa ospravedlniť fanúšikom Juventusu, ak si v istom momente mysleli, že som urobil niečo, čím som ich urazil. Nikdy som nemal taký úmysel, ja iba veci spontánne prežívam. Nie som dokonalý, ale moje srdce je čisté," dodal futbalista.

Poďakoval sa fanúšikom za rok strávený v Turíne, spoluhráčom za dobré prijatie a klubu, s ktorým vyhral dve trofeje (majstrovský titul v Serie A a Taliansky pohár) a zahral si finále Ligy majstrov. Finálový zápas proti Realu Madrid v Cardiffe bol jeho posledný vo farbách "starej dámy."

 

Práve Alves "zariadil" finále, keď v semifinálových dueloch s AS Monaco mal prsty vo všetkých góloch svojho tímu - tri pripravil perfektnými centrami a štvrtý dal skvelým volejom. Za mužstvo odohral 33 zápasov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies