Obranca Chaloupka v Poprade do konca sezóny, Postnikov nedostal víza

NETKY.SK • 22 November 2016, 11:55 • 2 min
Obranca Chaloupka v Poprade do konca sezóny, Postnikov nedostal víza

POPRAD - Český hokejový obranca Petr Chaloupka bude pokračovať v HK Poprad. Skúsený obranca bol v klube na skúške, ktorá napokon vyústila do obojstrannej dohody. Uzavretie spolupráce do konca sezóny pre TASR potvrdil riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi.

slovakia

left justify in out

Chaloupka odohral za Poprad 10 zápasov, v ktorých si pripísal jednu asistenciu a osem mínusových bodov. "Môžem potvrdiť, že sme sa dohodli na spolupráci do konca sezóny. Zároveň prezradím, že mal prísť aj obranca Viktor Postnikov z KHL, ale nedostal schengenské víza," uviedol Jurinyi. Riaditeľ popradského klubu zároveň prezradil, že koncom novembra by mali spustiť novú oficiálnu stránku.

 

Popradské A-mužstvo má po 23. odohratých zápasoch 24 bodov a je na poslednej priečke Tipsport ligy. Zverenci Marcela Ozimáka sa v utorok 22. novembra predstavia proti slovenskej "dvadsiatke" a v piatok proti Novým Zámkom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies