Obranca BK Häcken pokračoval v zápase so zlomenou nohou

NETKY.SK • 8 Máj 2013, 10:53 • 2 min
Obranca BK Häcken pokračoval v zápase so zlomenou nohou

ŠTOKHOLM - Obranca švédskeho prvoligového klubu BK Häcken Mohammed Ali Khan bude svojmu tímu chýbať minimálne dva mesiace pre zlomeninu nohy, ktorú utrpel v pondelkovom zápase proti Brommapojkarne.

slovakia

left justify in out

Kuriozitou je, že dvadsaťsedemročný Khan odohral v spomenutom stretnutí po zranení ešte približne 10 minút. "K zraneniu došlo v 44. minúte. Po zákroku súpera som cítil bolesť, ale myslel som si, že ide len o nejakú modrinu alebo nakopnutie," povedal po zápase Khan, ktorý sa cez polčasovú prestávku rozcvičoval a po nej sa vrátil na trávnik. "Počas druhého polčasu som si pomyslel: "Čo do pekla sa to deje, neovládam svoju nohu, niečo je tam uvoľnené." A pritom noha bola zlomená," dodal Khan, ktorý po deviatich minútach druhej časti hry nútene opustil ihrisko. Odhadovanú diagnózu Khanovi na mieste potvrdil lekár. Röntgenové vyšetrenie neskôr odhalilo u Khana zlomeninu ihlice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies