Obranca AC Miláno Mexés si nezahrá štyri zápasy, usvedčilo ho video

NETKY.SK • 8 Október 2013, 11:11 • 2 min
Obranca AC Miláno Mexés si nezahrá štyri zápasy, usvedčilo ho video

MILÁNO - Videozáznam nedeľňajšieho stretnutia najvyššej talianskej futbalovej súťaže medzi Juventusom Turín a AC Miláno poriadne priťažil obrancovi hostí Philippemu Mexésovi.

slovakia

left justify in out

Za udretie domáceho Giorgia Chielliniho a červenú kartu k tomu si nezahrá štyri zápasy. "Niektorí ľudia sa jednoducho nepoučia. Keď hráte tvrdo a nekompromisne, dá sa to akceptovať, pretože po zápase si podáme ruky a všetko je zabudnuté. Ale toto nemalo s futbalom nič spoločné," sťažoval sa Chiellini po dueli, ktorý Juventus vyhral 3:2.

Francúzsky legionár Mexés v Serie A videl červenú kartu už ôsmy raz. Za zápas v Turíne bude pykať aj AC Miláno. Disciplinárna komisia mu za urážlivé chorály fanúšikov uzatvorila štadión na jeden zápas. V tejto sezóne milánsky klub nesie zodpovednosť za správanie svojich priaznivcov už druhýkrát, prvýkrát dostal trest po zápase s Neapolom. 

Miláno bude mať zatvorený štadión v ligovom zápase proti Udinese, ktorý sa hrá 19. októbra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies