Obnovili prípravy na produkciu snímky Mission: Impossible 6

NETKY.SK • 18 September 2016, 09:25 • 2 min
Obnovili prípravy na produkciu snímky Mission: Impossible 6

BRATISLAVA - Predstavitelia americkej filmovej spoločnosti Paramount Pictures obnovili produkčné prípravy na šiestu snímku z akčnej série Mission: Impossible.

slovakia

left justify in out

Ako informoval magazín The Hollywood Reporter odvolávajúci sa na viaceré anonymné zdroje, štúdio sa dohodlo s Tomom Cruisom, ktorý stvárňuje Ethana Hunta, na jeho plate. Päťdesiatštyriročný rodák zo Syracuse v štáte New York chcel údajne za pripravovanú novinku dostať rovnakú alebo vyššiu sumu ako za snímku The Mummy spoločnosti Universal Pictures, v ktorej stvárňuje hlavnú postavu. Podľa zdrojov však už danú situáciu vyriešili a produkcia by sa mala začať na budúci rok na jar.


Produkcia Mission: Impossible 6 sa mala pôvodne začať v novembri, pre problémy so scenárom ju potom museli posunúť na január budúceho roka. Scenár novinky v súčasnosti píše filmár Christopher McQuarrie, ktorý sa postará aj o réžiu. Stane sa tak stane prvým režisérom, ktorý nakrúti viac než jeden diel tejto série. McQuarrie už totiž režíroval predchádzajúci diel Mission Impossible: Národ grázlov (2015), pričom bol taktiež autorom scenára. Okrem Cruisa zatiaľ tvorcovia potvrdili aj účasť Rebeccy Ferguson, ktorá si zopakuje úlohu Ilsy Faust.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona