Obnova vozidiel ministerstva vnútra je pre mňa jednou z priorít, uviedol Mikulec

NETKY.SK • 22 Jún 2022, 14:35 • 2 min
Obnova vozidiel ministerstva vnútra je pre mňa jednou z priorít, uviedol Mikulec

BRATISLAVA – O vyčlenení prostriedkov v rozpočte na ďalší rok podľa svojich slov intenzívne rokuje aj s ministerstvom financií.

slovakia

left justify in out

Tento rok sa ráta tiež s financiami z plánu obnovy. Vzhľadom na situáciu na trhu s nedostatkom čipov a oneskorené dodávky chcú s Európskou komisiou vyrokovať ich použitie aj s dodávkami na budúci rok. Minister o tom informoval po stredajšom rokovaní vlády.

 

img

 

„Jednotlivé zložky MV SR, policajti, hasiči, záchranári tie vozidlá jednoducho potrebujú,“ skonštatoval minister. Ako komentoval, táto oblasť bola dlhodobo zanedbávaná. Nové žlto-modré vizuály policajných vozidiel, ktoré predstavila polícia, sa Mikulcovi páčia. Hovorí o priblížení sa k ostatným krajinám nielen Európskej únie, ale aj celého sveta. Plánuje sa aj zmena policajných uniforiem. Podľa ministra však momentálne riešia problém vo verejnom obstarávaní.

 

Možno vás zaujme: Poslanci prelomili prezidentkino veto!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies