Obmedzenia prevádzky hlásia viaceré letiská v Británii

NETKY.SK • 25 Máj 2011, 07:01 • 2 min
Obmedzenia prevádzky hlásia viaceré letiská v Británii

Obmedzenia prevádzky hlásia viaceré letiská v Británii - Doprava Vulkanický popol z islandskej sopky obmedzí dnes popoludní prevádzku na viacerých letiskách v celej Británii, najmä v Škótsku, severnom Anglicku a Severnom Írsku. Informovali o tom dnes brit

slovakia

left justify in out

img

Vulkanický popol z islandskej sopky obmedzí dnes popoludní prevádzku na viacerých letiskách v celej Británii, najmä v Škótsku, severnom Anglicku a Severnom Írsku. Informovali o tom dnes britské úrady.
      Britský Národný úrad leteckej dopravy (NATS) uviedol, že letiská síce zostanú otvorené, ale v čase od 13.00 h do 19.00 h dôjde k obmedzeniam v letovej prevádzke.
      Týkať sa to má najmä letiska Londonderry v Severnom Írsku, Glasgowa, Edinburghu a Prestwicku v Škótsku, ako i anglických letísk Newcastle, Carlisle, Durham Tees Valley a Cumbernauld.
      NATS odporúča cestujúcim, aby sa pred odletom informovali u svojej leteckej spoločnosti, či ich let do alebo z Británie nebol zrušený.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies