Obludné! Pacient dostal namiesto záhlavku vlastnú, čerstvo amputovanú nohu!

NETKY.SK • 14 Marec 2018, 10:56 • 2 min
Obludné! Pacient dostal namiesto záhlavku vlastnú, čerstvo amputovanú nohu!

Len ťažko uveriteľné zábery natočili v sobotu v štátnej nemocnici v meste Jhansi v indickom štáte Uttarpradéš. V nemocnici bol vraj nedostatok záhlavkov, a tak tamojší zamestnanci jednému pacientovi podopreli hlavu jeho vlastnou amputovanou nohou. V prípade boli suspendovaní dvaja lekári a dve zdravotné sestry.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný muž známy iba pod menom Ghanshyam utrpel zranenia pri dopravnej nehode školského autobusu, ktorý sa snažil vyhnúť traktoru a prevrátil sa nabok.

 

Ghanshyam v autobuse údajne pracoval ako pomocník. Okrem neho do nemocnice previezli aj 25 zranených školákov.

 

Zranenie muža na ľavej nohe bolo natoľko vážne, že mu lekári museli končatonu amputovať. Nešťastie umocnila skutočnosť, že zamestnanci nemocnice následne využili amputovanú nohu ako záhlavok a vložili mu ju pod hlavu. Podľa miestnych zdrojov tak urobili preto, lebo v nemocnici majú nedostatok záhlavkov.

 

Server NDTV informoval, že nejde o žiadnu pochybnú nemocnicu, ale kvalitné štátne zariadenie, ktoré svoju činnosť prevádzkuje v niekoľkých okresoch štátu.

 

"Keď sme prišli do nemocnice, videli sme, že jeho noha mu slúži ako opierka hlavy. Opakovane som žiadala lekárov, aby zasiahli, ale odmietli. Nakoniec som asi po dvoch hodinách zohnala v obchode záhlavok a potom mu nohu konečne odstránili," povedala pacientova príbuzná Janaki Prasadová.

 

Neuveriteľný prípad vyšetruje polícia.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona