Obľúbený televízny seriál Panelák dnes končí posledným dielom

NETKY.SK • 17 Jún 2015, 14:11 • 2 min
Obľúbený televízny seriál Panelák dnes končí posledným dielom

BRATISLAVA – Po sedem a pol roku dnes končí na televíznych obrazovkách obľúbený seriál Panelák. TV JOJ dnes odvysiela jeho poslednú časť.

slovakia

left justify in out

 

 

 

 

Napriek protestom od verných divákov sa rozhodla televízia JOJ ukončiť seriál 15. sériou. „V tejto sezóne uvádzame 15. sériu Paneláku, ktorý za celých sedem rokov patrí k najúspešnejším programom na trhu. V histórii modernej slovenskej televíznej tvorby je to absolútny unikát. Našim divákom však chceme ponúknuť  aj ďalšie seriály, na ktorých už pracujú rôzne tímy autorov, medzi nimi aj Andy Kraus.  Panelák končí v čase, keď je na výslní  a televízia JOJ nevylučuje, že sa o pár sezón vráti na televízne obrazovky. Hercov z Paneláku postupne oslovujeme na účinkovanie v nových formátoch TV JOJ, pretože sme si vedomí, že patria medzi slovenskú hereckú špičku,“ povedala marketingová riaditeľka JOJ Group, Ivana Semjanová.

 

 

 
Panelák VEĽKÉ FINÁLE - už zajtra o 20:30

Ako sa uzavrú osudy tých, ktorých ste milovali? Prichádza posledná časť seriálu, ktorý patril do vašej rodiny. UŽ ZAJTRA! Aj vy máte zimomriavky?

Posted by Panelák on Tuesday, June 16, 2015

 

 

Prvú epizódu seriálu panelák odvysielala TV JOJ 18. februára o 21:15. Odvedy sa natočilo celkovo 1309 dielov, ktoré sa natáčali 1592 dní. „Na seriáli spolupracovalo vyše 100, takže to občas na nakrúcaní vyzeralo takmer ako v  mravenisku. Aktuálne je v Paneláku 55 postáv, no od jeho začiatku z neho odišlo 33 väčších postáv,“ píše TV JOJ a dodáva: „Na pľaci sa však nevystriedali len herci, ale aj režiséri. Počas celého nakrúcania ich pôsobilo až 10. Ateliéry, v ktorých sa Panelák nakrúcal, bolo nutné poriadne nasvietiť, aby boli všetky zábery dostatočne kvalitné. Na tento účel sa používalo až 220 svetiel, ktoré mali dokopy 400 tisíc wattov. Skutočný Panelák, ktorý bolo v seriáli zvonku vidieť, sa nachádza v Bratislave na Geologickej 24.“

 

Zrušenie populárneho seriálu potvrdil aj muž, ktorý stojí za jeho vznikom, scenárista Andy Kraus. „Nebolo to ľahké rozhodnutie a zvažovali sme všetky pre a proti. Ale ak sa chceme naplno venovať novým projektom, tak to bolo nevyhnutné. Panelák splnil svoju úlohu, dal šancu na rozbeh mnohým skvelým hercom. Teraz je čas pripraviť niečo nové a verím, že rovnako úspešné,“ povedal pre joj.sk Kraus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona