Obľúbený redaktor z Markízy nečakane skolaboval v práci, bojuje o život!

NETKY.SK • 5 September 2017, 15:59 • 2 min
Obľúbený redaktor z Markízy nečakane skolaboval v práci, bojuje o život!

BRATISLAVA - Známeho redaktora a šéfdramaturga televízneho projektu Let´s Dance Borisa Prša počas víkendu náhle postihli zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

V sobotu na generálke nečakane skolaboval. Následne ho previezli do nemocnice, kde mu diagnostikovali krvácanie do mozgu. Odvtedy je v umelom spánku.

 

„Borisovi všetci v televízii Markíza držíme palce, posielame pozitívnu energiu, želáme veľa síl na čo najrýchlejšie uzdravenie a návrat tam, kam patrí - do televízie," vyjadril sa pre portál markiza.sk riaditeľ PR a marketingu TV Markíza Michal Borec.

 

Správa o Pršovom kolapse zasiahla aj jeho kolegov, ktorí mu intenzívne držia palce. Na sociálnych sieťach mu adresovali priania k uzdraveniu.

 

 

Boris Pršo je známy najmä vďaka exkluzívnym rozhovorom so svetovými celebritami ako Jamie Oliver, Kylie Minogue, Liam Neeson či Ricky Martin. Televízni diváci ho poznajú aj v relácií Teleráno a Reflex.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies