Obľúbený Krtko sa stal maskotom HME 2015 v Prahe

NETKY.SK • 8 Január 2015, 13:45 • 2 min
Obľúbený Krtko sa stal maskotom HME 2015 v Prahe

PRAHA - Svetoznáma postavička z animovaných seriálov z dielne Zdeňka Millera Krtko sa stala oficiálnym maskotom európskeho halového šampionátu v atletike, ktorý bude v marci hostiť Praha. Organizačný výbor sa na tom dohodol s vnučkou Zdeňka Millera Karolínou Millerovou. Výťažok z merchandisingu je určený pre Nadáciu Zdeňka Millera.

slovakia

left justify in out

Krtko bude pôsobiť aj po šampionáte v projekte Atletika pre deti. "Sme veľmi radi, že sme sa dohodli na patronáte Krtka nad halovými majstrovstvami Európy a následne naším projektom Atletika pre deti. Krtko je obľúbená postavička veľa detí a tým, že sa stane patrónom nielen HME, ale aj nášho detského projektu, bude pre všetky deti v atletike veľkou motiváciou," uviedol predseda organizačného výboru HME Lubor Varhaník na webe šampionátu. 

 

Krtko sa predstaví fanúšikom počas šampionátu aj priamo v O2 aréne. Česi využijú v roku 2015 na svojich veľkých podujatiach obľúbené rozprávkové postavičky. Maskotmi hokejových majstrovstiev sveta v Prahe a Ostrave sú králiky Bob a Bobek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies