Obľúbené mužské frázy a ich skutočný význam

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 11:00 • 2 min
Obľúbené mužské frázy a ich skutočný význam

BRATISLAVA - S mužmi to vôbec nie je ľahké... Hoci sme my ženy veľmi vynaliezavé a dokážeme si poradiť skoro so všetkým priznajme si, že by sa nám občas zišiel "výkladový slovník mužských viet".

slovakia

left justify in out

"Áno , vyzerá ako dobrý chlap..."

Neosobné a už vôbec nie úrpimné zhodnotenie vášho nového kolegu, bývalého spolužiaka, kamaráta a vôbec kohokoľvek mužského pohlavia, kto sa mu snaží nabúrať do "teritória". 

Za touto vetou sa v skutočnosti skrýva: "Nepáči sa ti ale viac ako ja, však nie?", "Spala si s ním?" a v neposlednej rade: "Čo má on a ja nie?"

 

"Áno svedčí ti to, ale zober si so sebou ešte nejaký sveter aby ti nebola večer zima..."

Toto spojenie komplimentu a starostlivého doporučenia používaju muži prevažne v situáci, keď už ste obaja mali byť 20 minút na ceste z domu. 

Za touto vetou sa v skutočnosti skrýva: "No neviem, či sa ti to zrovna hodí, hlavne už poďme."

 

"Ďakujem zlatko, si naozaj milá..."

Ak spravíte nieči svojvoľne, čo poteší vášho muža a hneď potom zaznie táto veta, môžete si byť istá, že vás požiada o láskavosť číslo 2. 

Za touto vetou sa v skutočnosti skrýva: "Nemohla by si pre mňa urobiť ešte niečo?" , "Nemohla by si prosím ťa ešte..."

 

"Miláčik, skočím si teraz na jedno..."

Aj tej najväčšej "naivke" je hneď jasné, že jej polovička sa v skutočnosti naozaj nechystá iba na jedno. Túto vetu používajú muži, keď chcú byť sami, s kamarátmi alebo skutočne zájsť do pohostinstva na pár čapovaných. Nebuďte "stíhačka" a nezačnite hneď vyzvedať presné detaily miesta jeho pobytu. Doprajte mu čas, ktorý aj vy môžete stráviť sama so sebou a hneď si budete vzácnejší.

Za totuto vetou sa v skutočnosti skrýva: "Láska, odchádzam. Posedím chvíľu s chalanmi v bare a vrátim sa keď sa mi bude chcieť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies