Obľúbené Divinové hody na Salaši Cabaj

NETKY.SK • 21 Január 2016, 15:14 • 2 min
Obľúbené Divinové hody na Salaši Cabaj

CABAJ-ČÁPOR - Salaš Cabaj pre Vás pripravil opäť ďalšie prekvapenie. Divinové hody čakajú na všetkých labužníkov, ktorí si chcú pochutiť na výbornom jedle vo výnimočnom prostredí.

slovakia

left justify in out

Spríjemnite si chvíle pri pochúťkach z diviny. Pre všetkých z Vás, ktorý máte radi kvalitné mäso je tu ponuka poľovníckych pochúťok. Chutným, lahodným a kvalitným mäsom z poľovníckej zveri, pripravenom podľa tradičných receptov, neohrdne žiaden skutočný gurmán.

 

Čaká na Vás skvelé jedlo z domácich špecialít ako je napríklad poľovnícky guláš, pečené diviačie rebrá, diviak so šípkovou omáčkou, alebo jelení steak.

 

Tieto čerstvé mäská majú tmavšiu farbu a vysokú výživovú hodnotu, obsahujú málo tuku a sú výdatným zdrojom nevyhnutných bielkovín a minerálov. Ak máte však radšej husacinu, kačacinu, alebo pečené prasiatko, určite Vás potešia aj iné ponuky.

 

img

 

Vydajte sa do sveta tradícií, ktoré sú spojené štipkou modernosti a inováciami. Miesto, kde sa budete cítiť príjemne a lahodná chuť jedla sa vám zaryje hlboko do Vašich spomienok.

 

Chuť ľahkého a jemného mäska vás vezme na dobrodružnú cestu plnú nezabudnuteľnej arómy a chuti v pokojnom vidieckom prostredí.

 

Na Salaš Cabaj sa dá z Nitry dostať veľmi ľahko. Penzión s reštauráciou je iba pár kilometrov za Nitrou v smere na Šaľu. Sídli pri hlavnej ceste, takže nie je možné nevšimnúť si ho. Napriek tomu, že je iba sedem kilometrov od krajského mesta, vybavením a hlavne atmosférou evokuje pokojný život na vidieku.

 

Plánujete svadbu alebo niekto z vašich blízkych čaká významný deň? Radi Vám pomôžeme pri organizovaní rodinnej oslavy alebo svadby. Máte v pláne usporiadať firemné školenie? Ponúkame Vám reprezentačné priestory, kde sa budete cítiť naozaj príjemne.

 

img

 

Penzión Salaš Cabaj vám ponúka občerstvenie a vhodné ubytovanie. Disponujeme 16 nadštandardne vybavenými dvojposteľovými izbami s možnosťou prístelku s maximálnou kapacitou 48 lôžok. Každá izba je štýlovo a moderne zariadená. K dispozícii je 7 podkrovných izieb KLASIK (Lux2) so strešnými oknami, 4 izby ŠTANDARD s vykierom (Lux 1), 3 izby LUX s balkónom a 1izba DE LUX (apartmánová izba s masážnou vaňou).

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona