Obľúbená moderátorka spravodajstva musela podstúpiť ďalšiu onkologickú operáciu

NETKY.SK • 30 November 2017, 15:07 • 2 min
Obľúbená moderátorka spravodajstva musela podstúpiť ďalšiu onkologickú operáciu

BRATISLAVA – Obľúbená moderátorka Adriana Kmotríková, ktorá uvádza spravodajstvo na JoJ-ke, sa momentálne zotavuje po operácii krčka maternice.

slovakia

left justify in out

Po dlhých týždňoch strávených v nemocnici, sa už budúcu stredu chystá opäť predstúpiť pred divákov. Po zdravotných problémoch, ktorými si táto sympatická blondýna prešla, prehodnotila svoj život a rozhodla sa urobiť určité zmeny. Rozhodla sa, že bude viac oddychovať a menej pracovať. Niet sa čomu čudovať! Ako sa sama uviedla, prehodnotila svoje priority.

 

„Priznám sa, že byť zavretá medzi štyrmi stenami nie je naozaj nič pre mňa. Ale na druhej strane som mala čas premýšľať o živote, o ľuďoch, o sebe a vôbec o všetkom. A teraz sa už teším na divákov,“ povedala Adriana Novému Času. V televízii s tým vraj nemali žiaden problém a jej prosbe vyhoveli. „Chcem sa veľmi pekne poďakovať svojmu šéfovi, ktorému som navrhla, že sa chcem vrátiť, ale zároveň upraviť svoj pracovný režim na päť dní z pôvodne siedmich,“ priznala blondínka, ktorej robí partnera za spravodajským pultíkom kolega Ján Mečiar. Kmotríková bude teda zdobiť televízne obrazovky o niečo menej, ako boli diváci zvyknutí. Jej smeny si rozdelia ostatné kolegyne, ktoré ju počas jej liečby zastupovali.

 

Vyliečená Kmotríková momentálne nepodstupuje žiadnu chemoterapiu ani rádioterapiu, no voľné dni chce investovať najmä do seba.  „Potrebujem viac času pre seba, venovať sa svojmu zdraviu, robiť jednoduché veci, ako chodiť viac do prírody, kde čerpám energiu, jesť viac zdravších vecí, čo robím už aj teraz. Pohybovať sa, športovať, začala som opäť plávať,“ uviedla Adriana. „Keď som nedávno opäť ochorela, pýtala som sa samej seba, že prečo práve ja. Čo som komu také zlé urobila?“ spytuje Adriana samej seba, no odpoveď nenachádza.

 

Kmotríkova už dvakrát bojovala so zákernou chorobou. V roku 2015 jej diagnostikovali nádor na mozgu, kedy sa podrobila operácii a po troch mesiacoch sa vrátila do práce. V septembri tohto roka musela podstúpiť ďalší zákrok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies