Obľúbená hollywoodska hviezda Jessica Chastainová je od soboty pod čepcom!

NETKY.SK • 13 Jún 2017, 07:17 • 2 min
Obľúbená hollywoodska hviezda Jessica Chastainová je od soboty pod čepcom!

LOS ANGELES - Hollywoodska hviezda strieborného plátna Jessica Chastainová (40) je už pod čepcom.

slovakia

left justify in out

Herečka sa podľa dnešnej informácie týždenníka US Weekly vydala v sobotu za svojho talianskeho priateľa Giana Lucu Passiho de Preposula (34), a to v jeho vlasti. Potomok starej talianskej šľachtickej rodiny z Bergama, ktorý pôsobí ako manažér v módnej branži, tvorí s Američankou nerozlučnú dvojicu od roku 2012.

 

Rodáčku z kalifornského Sacramenta Jessicu Chastainovú mohli aj slovenskí diváci vidieť v uplynulých rokoch vo viacerých filmoch, vrátane snímok Strom života režiséra Terrenca Malicka, Interstellar režiséra Christophera Nolana, ako aj Čiernobiely svet, respektíve 30 minút po polnoci, dve snímky, ktoré herečke vyniesli nominácie na Oscara.

 

Za druhú z týchto kreácií získala Chastainová Zlatý glóbus za najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe. Na svadbe prominentnej dvojice v severotalianskom Trevise nechýbali ani herečkiní kolegovia John Krasinski, ako aj Emily Bluntová a Anne Hathawayová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies