Obľúbená americká speváčka Olivia Newton-Johnová zrušila koncerty, vrátila sa jej rakovina prsníka

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 06:34 • 2 min
Obľúbená americká speváčka Olivia Newton-Johnová zrušila koncerty, vrátila sa jej rakovina prsníka

LOS ANGELES - Speváčka, skladateľka a herečka Olivia Newton-Johnová odložila koncerty naplánované na jún v Spojených štátoch a Kanade, pretože sa pripravuje na liečbu rakoviny prsníka, ktorá sa jej vrátila.

slovakia

left justify in out

"Ukázalo sa, že bolesti chrbta, ktoré pôvodne spôsobili odklad prvej polovice koncertného turné, sú rakovinou prsníka, ktorá metastázovala do krížovej kosti," uvádzalo sa v utorok na stránke Newton-Johnovej na Facebooku.

 

Filmová hviezda, ktorá sa preslávila postavou Sandy vo filme Pomáda z roku 1978 po boku Johna Travoltu, bojovala s rakovinou prsníka aj v 90. rokoch minulého storočia.

 

Newton-Johnová absolvuje krátku liečbu ožarovaním, ako aj prírodné terapie a "je si istá, že sa tento rok neskôr vráti, v ešte lepšom zdravotnom stave než predtým, a oslávi svoje koncerty", uvádzalo sa ešte v odkaze na Facebooku.

 

Speváčka a skladateľka je tiež zaraďovaná do zoznamu najpredávanejších hudobných umelcov sveta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona